Mersin üniversitesi hastanesi iletişim ve ulaşım bilgileri nelerdir?

Mersin Üniversitesi Hastanesi

Mersin Üniversitesi Hastanesi, Mersin Üniversitesine bağlı bir hastanedir. 0324 241 00 00 numaralı telefon sayesinde Mersin Üniversitesi’nden bilgi alabilirsiniz. Mersin Üniversite Hastanesi’nden randevu alabilmek için şu yolları tercih edebilirsiniz:

  • Web sayfası aracılığıyla online randevu alabilirsiniz.
  • Telefon ile randevu alabilirsiniz. Çağrı merkezleri aracılığı ile hafta içi sabah 07.30 – 16.30 arasında randevu verilmektedir. Ancak bu şekilde randevu almak istiyorsanız, size sorulan sorulara doğru cevap vermeniz gerekmektedir. Randevu sırasında hastalara TC kimlik numarası sorulmaktadır. Bunun dışında telefonla alınan randevularda hastalara gün içerisinde birden fazla poliklinikte randevu verilmemektedir.

Sonuç randevusu almak istiyorsanız, ilgili bölümün sekreterliğine başvurmanız gerekmektedir.

Mersin Üniversitesi Hastanesi İletişim Bilgileri (Adres ve Telefon)

Mersin Üniversitesi’nin Hastanesi ile ilgili iletişim bilgileri şu şekildedir:

Telefon Numarası: 0 324 241 00 00 ya da 0 324 241 00 01

Adres: Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampusu 33343 Yenişehir Mersin şeklindedir. Burada da anlaşılacağı gibi, hastane, Mersin’in Yenişehir ilçesinde bulunmaktadır.

mersin üniversitesi hastanesi nerededir?

Mersin Üniversitesi Hastanesi Bölümleri

Mersin Üniversitesi Hastanesi içerisinde toplamda 3 ana bölüm bulunmaktadır. Bunlar Cerrahi Tıp – Dahili Tıp – Temel Tıp Bölümleri şeklindedir.

Cerrahi Tıp Bölümleri: Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beyin ve Sinir Cerrahı, Çocuk Cerrahisi, Genel Cerrahi, Göğüs Cerrahisi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji, Patoloji, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah, Üroloji Cerrahi olarak bölümlendirilmektedir.

Dahili Tıp Bölümleri: Acil Tıp, Adli Tıp, aile Hekimliği, Çocuk Ruh Sağlığı, Dermatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Göğüs Hastalıkları, Halk Sağlığı, İç Hastalıkları, Kardiyoloji, Klinik Bakteriyoloji ve Enfeksiyon, Nöroloji, Nükleer Tıp, Radyasyon Onkolojisi, Radyoloji, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Farmakoloji, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı şeklindedir.

Temel Tıp Bölümleri: Tıbbi Biyokimya, Tıbbi Mikrobiyoloji şeklindedir.

Görüldüğü gibi, Mersin Şehir Hastanesi içerisinde pek çok tıp bölümü bulunmaktadır.

Mersin Üniversitesi Hastanesi’ne Nasıl Gidilir?

Mersin Üniversitesi Hastanesi, Mersin’in Yenişehir ilçesinde bulunmaktadır. Hastaneye olan ulaşım son derece kolaydır. Eğer diğer illerden gelecekseniz ve Mersin’e yabancıysanız bu konuda navigasyondan yararlanabilirsiniz. Mersin Üniversitesi, Tıp Fakültesi birimine kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Kullanabileceğiniz otobüs numaraları şu şekildedir.

28M, 29M, 36M, 74M, 75B, 116 şeklindedir. Bu numaraları kullanarak Mersin Üniversitesi Hastanesi’ne kısa yoldan gidebilirsiniz. Ancak direkt olarak hastanenin yakınına gitmek istiyorsanız da 28M, 29M, 36M ve 74M numaralı hastaları kullanabilirsiniz.

Mersin Üniversitesi Hastanesi’nin internet sayfasına giriş yaptığınızda hastane ile ilgili pek çok bilgiye aynı anda ulaşabilirsiniz. Dilerseniz doktorların isimlerine ve bölümlerine göre arama yapabilir, bölümleri yakından inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda üniversite hastanesi, mersin hastaneleri arasında hastalarına bordro sorgulama hizmeti de sunmaktadır. http://hastane.mersin.edu.tr/ adresinden siteye ulaşım sağlayabilirsiniz. Hastane kısaca MEÜ olarak geçmektedir.